S’estrena el cicle indie “Sons al botànic” al Jardí Botànic de la UV

Sons al botànicSons al botànic és un cicle de concerts acústics de música indie en un entorn agradable i original com és el Jardí Botànic de la Universitat de València. La idea és unir música i naturalesa sent concerts acústics molt especials en un entorn agradable i original. El cicle amb aquest format tan especial ofereix la possibilitat de poder gaudir d’un contacte molt íntim amb l’artista i un gaudi major per al públic per l’entorn i els seus característiques.

Serà en un emplaçament tan especial i bell, com pot ser el meravellós Jardí Botànic de la Universitat de València. Es tracta d’un dels espais més emblemàtics de la ciutat, quasi podríem dir que és d’un pulmons salvatges de València. A part de ser un espai reservat per a la ciència i la investigació, El Botànic té un aspecte lúdic que deuria de servir al mateix temps per al gaudi, la bellesa i l’esbarjo del públic que ho visita. Per açò hem creat aquest original cicle, per a poder donar-ho a conèixer i que a partir de llavors siga un punt de referència de la gent que aprecia la bona música a l’aire lliure.

El cicle “Sons al botànic” es durà a terme entre els mesos d’abril i setembre. Concretament en la Plaça de les Magnòlies del Jardí. En aquesta 1a edició explicarà amb la presència d’uns grans artistes a nivell nacional, com són: Julio de la Rosa & Helena Goch, Model de Resposta Polar, Ángel Stanich, Maika Makovski i The New Raemon. Adquireix les entrades ací.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €