Asian Dub Foundation estrenaran nou àlbum a l’Iboga

Captura de pantalla 2015-06-11 a la(s) 18.04.11

More Signal More Noise és el titol del nou àlbum que Asian Dub Foundation publicaran el proper 10 de juliol. Una de les primeres dates de presentació del disc serà l’Iboga Summer Festival de Tavernes de la Valldigna, que tindrà lloc entre el 23 i el 25 de juliol. Aquesta cita amb la música balkan i mestissa celebrarà la seua tercera edició després que l’any passat aplegara més de 20.000 persones a la platja de Tavernes.

Asian Dub Foundation més originals que mai

ADB torna a editar nou disc amb la seua pròpia discogràfica per fer arribar als amants del dub, del ragga-jungle, els rockin ‘beats, el hip hop i per descomptat dels sons hindús accelerats les noves cançons de la banda.

Una de les grans notícies és que el nou disc ha estat produït pel llegendari Adrian Sherwood. S’ha comptat a més amb el vocalista jamaicà Ghetto Priest, a més del nou component Nathan Lee,”Fluteboxer” virtuós de la flauta travessera que al mateix temps fa beatbox. Tampoc falten les consignes lluitadores de Naga MC, Amy True, Kam Romay o LSK. A més el disc amaga una versió del mític tema ‘Flyover’!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €