Els Catarres cap de cartell del GanxoRock

CARTELL DEFINITIU xicotet (1)El Col·lectiu Cultural El Ganxo organitza per al proper 7 d’agost la tercera edició del GanxoRock, festival que va nàixer el 2011 i que també va tindre edició el 2012. Després de 2 anys sense celebrar-se, enguany torna per commemorar el 20é aniversari del col·lectiu.

Grups tan diferents com La Gossa Sorda, Aspencat, Auxili, Desgavell o Pep Botifarra, entre altres, han passat per l’escenari del GanxoRock, que ha vist com es duplicava l’assistència de públic en cadascuna de les edicions. Enguany el festival tindrà un total de 5 actuacions. En primer lloc, Kontaminació Akústika, que va ser el primer grup confirmat en guanyar el concurs de grups celebrat el passat mes d’octubre amb la presentació del disc “Vestits amb paraules noves. A ell s’uneix Auxili, que portarà el seu #DetonemlEstonaTour2015 a Benigànim. Actuaran per tercera vegada després de la seua participació en les edicions de 2011 i 2012, sent l’únic grup que repeteix al festival.

El Ganxo també va confirmar els grups Atupa, amb el seu rap des de Montcada, i els catalans Oques Grasses, que de segur faran ballar a tots els assistents al festival, estrenant les primeres cançons del seu nou disc que veurà la llum el 2016. Per últim, s’ha fet públic el cap de cartell del GanxoRock 2015, que seran Els Catarres. Aquest grup, que ve des d’Aiguafreda, es va formar el 2010 i en només 5 anys s’ha consolidat com un dels grups referents en l’escena musical del nostre país. Big Bang és el tercer disc del grup i que l’està fent rodar per tota la geografia de parla catalana. Actuaran a Benigànim després d’haver-ho fet a festivals com el del 25 d’abril, l’Acampada Jove o el Feslloch.

Cal remarcar que una 30na de comerços i entitats de la Vall d’Albaida han donat suport al festival col·laborant en el cartell i ajudant així a tirar endavant el concert. El GanxoRock 2015 es celebrarà el proper 7 d’agost a partir de les 21h al Pati del CEIP Beata Inés de Benigànim, amb l’entrada per l’Avinguda de l’Ortisa. Les entrades es podran comprar de manera anticipada a un preu de 8€ tant a la web del festival com també als punts de venda anticipada de Benigànim: Casa de l’Arrop i Espai Jove; Xàtiva: Llibreria La Costera; Ontinyent: Casal Jaume I; Albaida: Museu de Titelles i València: CS Bar Terra.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €