Dorian, Second, Neuman i més a l’EMDIV d’Elda

emdivEl proper 27 de juny els seguidors de la música independent tenen una cita a Elda. Arriba la quarta edició de l’EMDIV Music Festival, amb un cartell farcit de noms de prestigi de l’indie espanyol que garantitzen una nit de bona música a la capital del Vinalopó Mitjà.

La Habitación Roja, Dorian, Second i Neuman són els grups de major projecció musical que participaran a l’EMDIV Music Festival el proper 27 de juny. Quatre anys després que el festival indie començara el seu camí a la plaça de bous d’Elda i amb 3.200 assistents en la passada edició, l’EMDIV es consolida com una de les vetllades ineludibles del calendari de les comarques de l’interior d’Alacant. Ara, els organitzadors es posen com a meta arribar a la xifra redona de 4.000 en la pròxima cita que Elda té amb la música alternativa en els terrenys front a l’antic camp de futbol ‘Pepico Amat’.

El festival EMDIV ha organitzat també un concurs de bandes que ja té guanyador. Són el grup canalí Copo, que presentaran el seu nou àlbum Todos a la guerra.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €