[Galeria] Vora 10.000 assistents al concert de Calle13 i La Gossa Sorda

Els grups musicals Calle13 i La Gossa Sorda van inundar anit de ball i festa la Plaça de Bous de València. Diversos milers de seguidors van abarrotar anit el cèntric recinte de la ciutat per a celebrar l’arribada d’un nou cicle polític, social i cultural.

Es tractava d’un concert molt especial per diverses circumstàncies: per motius polítics, La Gossa Sorda mai havia tingut ocasió de tocar en un lloc tan emblemàtic del Cap i Casal com és la Plaça de Bous. A més, els de Pego havien anunciat uns mesos arrere la seua retirada indefinida dels escenaris, per la qual cosa aquest concert suposava una de les ocasions més importants de la seua trajectòria per a ells i els seus seguidors.

Per a Calle13, una de les bandes llatinoamericanes actuals més celebrades del món (amb 21 Grammys en el seu haver-hi) aquesta era la seua primera visita a la ciutat del Túria, una visita que forma part de la gira mundial ‘Multiviral‘ que els està portant a tocar en les principals ciutats espanyoles i països com Rússia o Alemanya. La fusió de ritmes llatins van arrasar en la plaça amb la interpretació dels temes emblemàtics de la banda, com ‘Adentro‘ i ‘Llatinoamèrica‘.

Del concert cal destacar també que La Gossa Sorda va comptar amb la col·laboració de músics d’altres formacions, tals com a Zoo, Auxili, Aspencat, La Raíz, Obrint Pas, o Carles Dénia. Tots ells es van pujar a l’escenari a acompanyar als de Pego en cançons tan emblemàtiques com ‘La Polseguera‘ o ‘Quina calitja‘, fent tremolar el cus davant una audiència plenament lliurada.

En definitiva, Calle13 i La Gossa Sorda, un còctel de circumstàncies molt especials que van donar al concerte caràcter històric i únic, i va fer de l’acte una celebració explosiva de ball lliurat i de comunió col·lectiva entre els artistes i el públic assistent. El concert ha sigut produït per l’empresa valenciana Suport Produccions.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €