XXVI Festival Polisònic, o que fer a Gandia a agost

cartell festival polisònic gandiaQue fas a Gandia a l’estiu? Doncs de l’1 al 22 d’Agost se celebra a Gandia la XXVI edició del Polisònic al jardí de la Casa de la Marquesa. Tots els divendres i dissabtes els assistents podreu gaudir de les millors músiques internacionals i espectacles.

La cita amb el Polisònic d’enguany ens permetrà viatjar, musicalment parlant, per Europa, Amèrica i Àfrica, amb un conjunt de grups i artistes emmarcats dins del que els especialistes anomenen músiques d’arrel o ritmes ètnics, i amb la intenció d’oferir a un públic amb inquietuds culturals una panoràmica del que són les tradicions i les avantguardes musicals d’avui en dia“, afirma el nou regidor de Cultura Joan Muñoz Crespo.

Les entrades són a només 5€ i es poden adquirir a la taquilla de la Casa de Cultura o per internet, ací tota la informació de venda d’entrades.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €