Un Jukebox Festival ple de reggae, swing i electrònica

cartell jukeboxEl proper dissabte 17 d’0ctubre el JukeBox Festival portarà al recinte de Feria Valencia grups com Alpha Blondy Solar System, Molotov Jukebox, Alice Francis, Green Valley, VaDeBo i Squarelectric. El festival ha reunit bandes internacionals, nacionals i locals que exploren principalment estils com el reggae i el swing. Les entrades anticipades es poden adquirir per 25 euros.
El grup valencià VaDeBo trau la pilota del JukeBox a les 20h. La banda pren el lèxic de la pilota valenciana per nomenar la seua música reivindicativa amb el reggae com a estil principal. Travesses (2015) no són només les apostes monetàries de la pilota, sinó també el nom que arruixa el darrer disc de VaDeBo, amb bons temes com ‘Viure‘, ‘Violència Ciutat‘, ‘Ningú com tu‘o ‘Trencant els Vidres‘ i col·laboracions com Frida (rap) i Mafalda (‘reggaecore’).

Green Valley, una de les bandes de reggae més consolidades a nivell nacional, continuarà la partida a les 21:15h i s’arromangarà amb el reggae, el dancehall i l’acústica. Afincats a Barcelona, Green Valley celebrà els seus 10 anys d’aniversari amb el disc Hijos de la Tierra (2014). El desafiament de la nit el posa Alpha Blondy & Solar System (Costa d’Ivori) a les 2h, que encapçala el cartell. La banda africana liderada per Seydou Koné és una aposta pel reggae més pur i fidel al ritme de Bob Marley.

També actuaran veus femenines: Alice Francis, cantant talentosa i elegant afincada a Berlín que fusiona música electrònica i swing (neo-swing) tot acompanyada d’una estètica d’època que podem veure perfectament reflectida al videoclip de ‘Gangsterlove’; i Molotov Jukebox, una banda britànica alternativa liderada per Natalia Tena amb una aposta sonora exòtica que combina el swing, el latin soul i la música disco, o com els seus fans ha batejat, el ”GypStep”.

La garrotada de la nit ve amb Squarelectric, un duet belga format per Michael Schack i Steve Pittoors que lliurarà pilotades de bateria elèctrica i música electrònica. L’espectacle a dos dels Squarelectric és un continu remix dels temes més coneguts del panorama musical internacional com el ‘Rape me’ de Nirvana o el ‘Killing me softly’ de Roberta Flack. Punt per al JukeBox Festival i joc acabat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €