Bongo Botrako clausura el Trovam! al seu últim concert al País Valencià

8_bongo_botrako

La banda de mestissatge Bongo Botrako clausurarà demà dissabte 24 d’octubre la tercera edició del TROVAM!, i actuarà per última vegada al País Valencià, després d’anunciar la seua retirada indefinida dels escenaris. Després de 8 anys d’intensa carrera musical i 4 discos publicats, la banda ha declarat a través d’un comunicat que “ha arribat el moment de respirar”, perquè no volen continuar “si no és amb la il·lusió intacta del primer dia”.

Bongo Botrako és una de les bandes de fusió-mestissatge més destacades de l’Estat Espanyol. Van saltar a la fama amb la cançò “Todos los días sale el sol, chipirón”, i des de llavors, la seua carrera ha sigut imparable. Quatre discos publicats i centenars d’actuacions arreu del món avalen la trajectòria i la vitalitat explosiva d’una banda festera que alguns han batejat com punk parranda. Després del concert de Castelló, Bongo Botrako actuaran en diverses ciutats franceses i, en desembre, realitzaran els darres 6 concerts: Bologna, Reus, Barcelona, Madrid, Amsterdam i Tarragona, la seua ciutat de procedència, on finalitzaran la gira el 26 de desembre.

CONCERT FINAL DEL TROVAM! A LA PÈRGOLA (24 OCT)

La seua actuació a La Pèrgola de Castelló, suposarà la clausura de la tercera edició del Trovam! 2015, compartint escenari amb els grups castellonencs Tom Bombadil i El Blüe (que també ha anunciat la seua retirada), i els valencians Arrap i Tardor.

Aquestes cinc bandes posaran el punt i final a una fira-festival que ha comptat amb més de 20 actuacions en directe en la ciutat, i unes jornades professionals que han comptat amb la participació d’especialistes de la indústria musical.

ENTRADES A LA VENDA

Les entrades estan a la venda en www.notikumi.com i www.onetwotix.com a un preu de 8 (anticipada) i 10 (taquilla) euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €