Tirant Lo Rock avança “Nostàlgia” single i nou videoclip

El grup de Vila-real Tirant lo Rock està a punt de llançar el seu tercer treball Massa Cops. Amb aquest disc pretenen consolidar el seu so i emmarcar-se dins de la creixent nova escena rock valenciana. Per això han volgut comptar amb el baixista i compositor de El Último Ke Zierre Pedro Martínez, productor de l’àlbum. Amb ‘Nostàlgia’ llancen la primera píndola del que serà aquest treball, enregistrat als estudis WZ de Sam Ferrer.

El videoclip ha estat realitzat per Melòncia Films i dirigit per Lluís Chesa i Alicia Tomàs. Conta històries de lluita personal, mostrant la importància de les revolucions internes per a poder canviar el nostre entorn. Intercala així imatges dels protagonistes amb altres de la ciutat de València d’alt valor estètic i simbòlic.

El nou disc de Tirant lo Rock eixirà al carrer el proper 20 d’octubre. La banda liderada per Ainoa Ferrer ha finançat el llançament a Verkami gràcies a les aportacions dels seus seguidors. Tot i que ja han aconseguit la quantitat necessària per fer front a les despeses de gravació, mescla, masterització i edició, encara es pot participar al projecte a vkm.is/tirantlorock.

Tirant Lo Rock Massa Cops Nostàlgia

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €