Tirant lo Rock tronarà el divendres a Castelló a la presentació del nou disc

TirantloRock

Aquest divendres 6 de novembre la Sala la Burbuja de Castelló es vestirà de gala per acollir la presentació en directe del nou disc de Tirant lo Rock. La banda de Vila-real posarà a prova les cançons de Massa cops, àlbum que es va llançar al carrer el passat 20 d’octubre. Temes com ‘Nostàlgia’, amb 15000 plays a Youtube, sonaran per fi en viu per als seguidors del grup. Els acompanyaran les bandes amigues Égalité i Pánico Sin Fronteras.

L’àlbum és el tercer treball de la banda, i ha estat produït per Pedro Martínez, baixista i compositor de El Último ke Zierre. De l’enregistrament i la mescla se n’ha fet càrrec Sam Ferrer, com també ho ha fet amb projectes de renom com el d’Auxili o sonoritzant els directes de ZOO. Massa cops compta amb les col·laboracions de Roberto El Feo (cantant de EUKZ), Andrea Roselló de La Kinky Band i Gràcia Valdeolivas. Amb aquest disc Tirant lo Rock piquen a la porta de l’escena rock valenciana que últimament nodreixen grups com Smoking Souls, Mai Mai o Inèrcia.

La banda liderada per Ainoa Ferrer es consolida així com una de les propostes de música en valencià més destacades de les comarques de Castelló. Un estatus que els fa alçar sempre bona expectació per la zona. El divendres estan obligats a confimar en directe la seua tronadora proposta. Les entrades es poden comprar només en taquilla.

cartell-tirant-castello

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €