Tremole, Novembre Elèctric posa música als poemes d’Hèctor Serra

Novembre Elèctric Tremole Hèctor SerraNovembre Elèctric torna a la càrrega. Després del seu debut amb Intacte (Mésdemil, 2014), Premi Ovidi al Millor Disc de Pop, el projecte encapçalat per l’algemesinenc Yeray Calvo reapareix amb un nou treball discogràfic sota el braç. Tremole és el resultat de sumar a les seues melodies els textos del poeta aldaier Hèctor Serra.

Un treball que conté catorze talls basats en lletres del primer poemari d’Hèctor Serra, Trèmolo (Germania, 2013). Peces com “Gènesi de la llum”, “Rellotge”, “Mediterrània” o “Avinguda Ovidi Montllor” passen pel sedàs de la música, tot traient profit de la propietat dúctil del poema. En directe gaudirem d’un espectacle conjunt anomenat “Trèmolo Elèctric” on, a través de la recitació, l’atmosfera melòdica i el cant, s’intenta portar l’espectador per diferents espais existencials, amb poemes i cançons que aterren a coordenades variades, amerades de lluita quotidiana, inquietud amatòria i dignificació del poble treballador.

Novembre Elèctric Tremole Hèctor SerraTremole, com ja va passar amb l’opera prima de Novembre Elèctric, compta en la producció amb la vareta de Pachi Garcia Alis (Supersubmarina, Gimnástica…) i, en el plànol il∙lustratiu, amb la inventiva de InmArcesible.

Amb la pretensió de cercar suports i finançament, Tremole enceta l’aventura del micromecenatge per tal de poder completar amb èxit l’eixida a la llum d’aquestes cançons. En el cas d’aconseguir l’objectiu del Verkami, Yeray Calvo i Hèctor Serra tenen previst una nova roda d’actuacions arreu del territori, on seran interpretades en directe algunes de les cançons incloses en aquest treball.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €