TresdeuTV 1×02: rock valencià, Fran Ferri, series i cinema

Arriba la segona entrega de TresdeuTV. El programa de televisió de la revista Tresdeu llança el seu segon capítol. Esta vegada obrim el programa parlant de series. Un joves valencià ha conegut l’èxit amb una sèrie de televisió online a Suïssa, aconseguint ser seleccionat per algun dels festivals més importants del món. A més, et contem sobre la pel·lícula que Pau Martínez i Paella Produccions preparen a València. El somni s’ha acabat compta amb un gran equip al darrere, i amb banda sonora de Senior i el Cor Brutal. Ens han deixat amb les dents llargues amb el seu teaser!

Però Tresdeu és sinònim de música. Per això dediquem uns minuts a parlar de nous llançaments a una nova escena emergent: la del rock valencià. Mai Mai presenten un nou single amb el que inicien nova etapa, ‘Cançó d’octubre’. Per la seua banda, Inèrcia estan d’enhorabona, ja que acaben de llançar el seu segon llarga durada Sendes salvatges després de vora tres anys de silenci. Aprofitem també per fer referència d’un interessant festival que tindrà lloc a finals del mes de novembre a València, el She’s the Fest Estrella Galicia, caracteritzat per programar artistes femenines o bandes liderades per una dona.

Per acabar el programa vos apropem a una de les noves cares de la política valenciana. Fran Ferri no només ha sigut un dels diputats més jove, sinò que la seua popularitat no para de crèixer. A més tornem a oferir una nova entrega de ‘Pregunta-li a Macondo’, que aporta el toc humorístic al programa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €