Electrofallas, l’últim festival a les Arts i les Ciències

Electrofallas Valencia Falles 2016

El festival de música electrònica Electrofallas torna a València el pròxim 12 de març amb una segona edició. L’esdeveniment comptarà amb dues propostes musicals plasmades en sengles escenaris (EDM i Techno). Per calfar l’ambient ja ha confirmat la presència com a cap de cartell del famós DJ holandès Nicky Romero, un dels aclamats del món.

El festival suposarà el comiat de la Ciutat de les Arts i les Ciències (CAC) com a espai per a grans esdeveniments musicals. Electrofallas Valencia Falles 2016La direcció del recinte ha comunicat a l’organització de Electrofallas un canvi en el seu política d’esdeveniments després d’anys albergant nombroses cites. La CAC, recordem, ha acollit esdeveniments com MTV Winter València o Scream Halloween Festival, i també del indie o el Rock ‘n’ Roll a través del Festival dels Arts o l’Iberia Festival.

En el seu debut en 2015, Electrofallas va ser un dels plats forts de les Falles amb prop de 20.000 assistents. Per a esta edició, a més de Nicky Romero, deejay núm. 19 del món segons la revista Dj Mag, l’organització està ultimant un cartell amb estreles estatals i internacionals que es desvetllaran pròximament.

L’esdeveniment es troba prop de penjar el cartell de sold‐out per una promoció conjunta de venda d’entrades amb Medusa Sunbeach Festival. No obstant això, encara hi ha tiquets disponibles amb preus a partir de 15 euros en la seua pàgina web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €