Mai Mai llança el nou single ‘Dolça força’

Mai Mai han avançat hui una altra de les cançons que composaran el seu EP d’enguany. Després de publicar ‘Cançó d’octubre’ fa quasi tres mesos, amb la que presentaven el seu nou so i la nova formació de trio, la banda valenciana ens mostra una altra de les cançons que formaran el seu segon EP. ‘Dolça força’ també arriba en format videoclip (prompte estarà a Bandcamp, Spotify i iTunes) i com és habitual ha sigut produït per Mario Sancho i dirigit per Pau Berga (vocalista i guitarrista respectivament). El nou tema també ha estat enregistrat a Globo Estudio amb Tono Hurtado, productor de capçalera del grup.

La formació valenciana ha anunciat que la publicació de l’EP previst per a febrer es retrassarà al mes de març, i que no el llançaran sota el paraigües del segell que ha publicat els seus dos primers treballs Flor y Nata Records. Tot i això, no haurem d’esperar massa per escoltar més de Mai Mai, ja que confirmen que avançaran un tercer single a finals de febrer.

Dolça Força - Mai Mai (Mònica Llop)

Dolça força, el videoclip

‘Dolça força’ no ve sola. Arriba amb un nou videoclip de Mai Mai sota el braç. El guitarrista i director de la peça, Pau Berga, explica que el tema «és un homenatge a la música, a tot el que ens ha donat i ens dona i a tots i totes les que ens segueixen i donen suport». Per això la banda va fer una crida als seus seguidors i cercle més proper, amb la intenció de fer el clip«un poc més de tots».

Dolça Força - Mai Mai (Mònica Llop)

Fotos: MÒNICA LLOP.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €