Cors Armats és la nova referència d’Atzembla

Atzembla Cors Armats

Els de Montcada (l’Horta Nord) han tornat a l’estudi per gravar 4 temes inèdits que que donen forma a un nou treball. Sota el nom de «Cors Armats» Atzembla publica hui un nou EP, amb el que es reivindica com una de les bandes combatives més en forma. «Cors Armats» constata l’afiançament d’una nova etapa per al grup que ja van iniciar en la seua última gira. Un directe potent i enèrgic que recorda els millors moments de l’escena rock estatal, amb referents sonors com els Boikot, KOP o els italians Talco.

La nova referència autoeditada per Atzembla ha estat gravada als estudis Illogical de Tavernes Blanques i compta amb diverses col·laboracions: Cors Armats, va ser el single avançament; Tatuatges a l’ànima és la segona cançó de l’EP; Clara nit compta amb la col·laboració de Vera i Bárbara de Mafalda i a Quan tot es fa fosc trobem Xabi Solano i Pini d’Esne Beltza.

Atzembla presentarà «Cors Armats» el pròxim dissabte 27 de febrer a Montcada. Serà el primer concert de l’any de la banda i estaran acompanyats per Atupa, Skatuttipresto i La Trocamba. El concert és solidari i els beneficis aniran a la Comissió d’Ajuda al Refugiat (CEAR), que dona suport a les persones que han hagut de marxar del seu país i que ara han de refer la seua vida al nostre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €