Muerdo, de cafeteries i bars a tots els racons del món

Muerdo Viento Sur ValènciaAvui volem parlar-vos de  “Viento Sur” (Kasba Music, 2016), el tercer treball discogràfic de Muerdo, un projecte artístic de Paskual Kantero. Cinc anys de trajectòria dels xicotets cafès a les grans sales a la possibilitat d’actuar en qualsevol racó del planeta. En la seua nova gira visitarà en dos ocasions València, i una Alacant, però també anirà a Amèrica Llatina.

Muerdo, amb aquest àlbum gravat i produït al costat de Carlos Manzanares (Pepet i Marieta) a El Tercero Estudios consolida el seu estil acompanyat per músics de primer ordre que ja havien treballat en els seus anteriors àlbums. Muerdo passeja la seua lírica i veu, que en aquest tercer disc llueix, lliure, des de la cançó d’autor, a gèneres tan diversos com el reggae, el son, o el funk.

València, com dèiem, estarà el dia 6 de Febrer a la Sala La Chimenea de Saïdia a les 21,30h. El preu son 9€ i podeu fer-se amb l’entrada ací. A Alacant estarà el dia 20 al Centre Cultural Las Cigarreras.

Escolta la “Claridad” el seu single i videoclip avançament on podem veure col·laborar al valencià Ninho de la Trompeta de La Rana Mariana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €