Tardor i ‘L’eufòria’: nou single i videoclip

Tardor, el grup de rock de la ciutat de València, torna a la càrrega amb una nova cançó. La banda pretén escalfar l’esquelet dels seus seguidors abans de la temporada de festivals. Desprès de la bona acollida del seu segon àlbum Una ciutat invisible (Mésdemil, 2014) i d’una gira de més de 50 concerts durant l’any passat, la jove formació dona un pas endavant amb ‘L’eufòria’.

Un únic single presentat amb un videoclip de factura cent per cent valenciana, rodat a la localitat de Catarroja. Escrit i dirigit per Àlex Blat i realitzat per la productora Montaña Studio, el video ha sigut protagonitzat pel presentador i humorista Eugeni Alemany (Caiga quien caiga, Trau la llengua) i l’actriu Sara Vallés (Antes de morir piensa en mi, L’Alqueria Blanca) i ha comptat amb la col·laboració especial de Carles Chiner, vocalista i compositor del grup Gener.

Tardor

‘L’eufòria’, una cançó positiva i de ritme ballable que reflexa la primera sensació que succeeix una notícia alegre, feliç, ha sigut coproduïda per Pau Paredes (Modelo de Respuesta Polar, Kostrok) i Tardor. La gravació es va dur a terme el darrer mes de febrer als estudis Millenia de València i la mescla a l’estudi Fluxus de Madrid a càrrec del propi Pau Paredes, qui ha comptat amb la col·laboració del productor Manuel Tomás (Amaral, Niña Pastori). La cançó ha sigut masteritzada per Ted Jensen (Muse, Kings of Leon, Florence + the Machine), reputat enginyer en cap dels Sterling Sound de Nova York.

Tardor

Tardor acompanyen este nou llançament amb una línia gràfica dissenyada per Münster Studio (Supersubmarina, La Habitación Roja) i anuncien l’inici de la gira ‘L’eufòria Tour’. Les dues primeres dates per poder gaudir del seu nou directe seran el pròxim 11 de març a l’Amstel Fest dels Jardins de Vivers de València i el 15 de març al Concert de Falles organitzat per Escola Valenciana a l’Auditori de Burjassot.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €