Art i reciclatge al Teatre del Raval de Gandia

El reciclatge i l’art fan lliga amb la primera edició del RRRR! Festival al Teatre del Raval de Gandia. L’organitza LaCasaCalba amb el suport de l’Ajuntament de Gandia i serà el proper mes de maig, des del dia 12 fins el 29. L’objectiu del festival és conscienciar sobre el problema ambiental i la gestió de residus. El projecte RRRR! Festival inclourà jocs, experimentació sensorial i actuacions. El performer sonor, Ángel di Stefano, farà possible la fusió d’art i residus mitjançantmàquines i artefactes sonors contruïts per ell mateixa amb materials reciclats.

El RRRR! Festival pren com a referència el Dia Mundial del Reciclatge (17 de maig) i pretén convidar anualment un/a artista plàstic o sonor a partir dels quals desenvoluparan el programa durant tres caps de setmana. El gerent de LaCasaCalba, Francesc de Burgos, assegura que “l’art és una ferramenta bàsica per al canvi social” i explica que el nom del festival  representa les quatre erres del reciclatge: reduir, reutilitzar, recuperar i reciclar.
La interacció del festival amb el públic es farà a través de l’artista argentí, Ángel Di Stefano, flautista de formació i interventor sonor de vocació. Di Stefano construirà huit màquines sonores que s’exposaran a la primera planta del Teatre del Raval. Els assistents podran accionar-les des del pati de butaques. Hi haurà més activitats complementàries com els tallers creatius o projeccions cinematogràfiques, xarrades i actuacions teatrals.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €