Tot apunt per al 2n del Festival de les Arts

Foto festival de les arts

El Festival de les Arts vol. 2 ha anunciat les últimes confirmacions que completen el cartell d’aquesta segona edició que se celebrarà aquest cap de setmana. Dulce Pájara de Joventud, Siberian Wolves, Tardor, Holy Paul, Copo, Badlands i Belöp són les bandes, que es pujaran a l’escenari del festival.

Com ja sabeu tindrà lloc en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, que s’engalanarà per rebre Manel, The Dandy Warhols, Love Of Lesbians, Hurts, The Drums, Izal, L.A., Second o Belako entre molts altres.

Com a novetat enguany, el tercer escenari no estarà on es recordava. Serà flotant i estarà sobre una de les piscines exteriors de l’Àgora. Serà un escenari molt, molt especial de la mà de Kaiku Caffè Latte, un dels patrocinadors del Festival de les Arts.

Vos deixem amb el cartell per dies. Fes-te amb l’abonament per 54€ a la seua pàgina web.

Cartell Festival de les arts

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €