El XufaRock torna a la platja

El Xufa Rock, festival de Sant Joan que venia celebrant-se els últims anys a la platja de la Patacona d’Alboraia, va tornar enguany a la seua localització i data original. El passat dissabte 23 de juny milers de persones es congregaven al límit nord del passeig de la Platja de la Patacona d’Alboraia per gaudir de la vetllada que proposava el festival. Per als que som fidels al Xufa Rock, allò tenia el regust d’una agradable tornada. El sabor de les coses, de nou, al seu lloc.

Xufa Rock

Una nit carregada d’interessants propostes que començava encara de dia, amb el millorat directe de Pupil·les Dilatives. Arribada la foscor, era el torn de l’aposta més arriscada de la nit. Bad Gyal donava el segon concert de la seua carrera al Xufa Rock, amb el recinte ja ple de seguidores i curiosos. Aquesta jove de Vilassar de Mar és tot un fenòmen a Youtube, i s’ha convertit, cantant en català, en un dels exponents del trap femení peninsular amb només 19 anys. El directe, on l’acompanyava el Dj i productor valencià Fake Guido, no va deixar indiferent ningú. Si bé va acusar certa falta de tècnica vocal (que vindrà, n’estem segurs), Bad Gyal va sorprendre per l’energia descarada, la falta de prejudicis i les taules sobre l’escenari, a més de pels hipnòtics balls amb que va deleitar el públic.

Koratge-Xufa-Rock-Tardor-3

El místic i clàssic correfoc del Xufa Rock va separar les dos primeres actuacions de la resta. Amb els focs artificials il·luminant el cel, va començar el directe de Tardor, també amb un bon grapat de seguidors i seguidors encaramats a la primera fila, per cantar les seues apegaloses melodies. Vadebo va actuar de fi de festa, amb un concert frenètic i participatiu en el que era impossible no deixar-se portar i marcar-se uns balls. Tal va ser el frenesí combatiu, que en acabar el concert molts pensaven que la vetllada havia acabat: llums, baixos, pitidets. Una veu. Eixa veu. Chimo Bayo, amb el seu particular uniforme de batalla, entrava en escena per portar el públic a l’èxtasi de la nit. Podeu vore al Facebook de Koratge totes les fotografies de la nit.

Koratge va fer presència la nit de Sant Joan a La Patacona com a fotògraf del Xufa Rock 2016.

Busqueu-vos! De segur que…

Posted by Koratge on dissabte, 25 / juny / 2016

Koratge-Xufa-Rock-Chimo-Bayo-2

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €