El fum arriba a Eivissa! (incendis forestals a La Marina)

la granadella en flames incendi

Les altes temperatures que estem tenint des d’aquest cap de setmana han estat les millors condicions per als piròmans. A hores d’ara La Marina està assetjada per les flames. Diumenge es declarava l’incendi forestal de Bolulla (Marina Baixa), Benitatxell i Xàbia (Marina Alta), encara sense control.

Aquest final d’estiu està sent fatídic. Ahir a Carcaixent es registrava la temperatura més alta de tota Europa amb 43,2º (sols a un grau menys de les màximes del Sàhara). A continuació vos deixem amb impressionants vídeos que hem vist a Facebook on podem veure el paratge natural de la Granadella en flames.

Segueix l’última hora dels incendis forestals en les etiquetes #IFBenitatxell, #IFXàbia i #IFBolulla. A Facebook per conèixer l’oratge Avamet Predicció.  La foto de portada és del resident anglès Terry (@eltel63).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €