Estrenem nova cançó de Gener

gener nou disc oh germanes

Hui estem d’estrena a Tresdeu.com. Els Gener ens envien aquesta cançó per a que pugueu escoltar-la en exclusiva. “Qui t’estima” és l’escollida pel grup valencià en aquest segon avançament d’Oh, germanes! (Mésdemil, 2016).

Amb aquest segon disc Gener vol representar un salt evolutiu de la banda, que s’aboca cap a noves vies sòniques. Si a El temps del llop (Mesdemil, 2014) jugaven amb elements del blues i les músiques d’arrel per crear melodies pop amb flaire mediterrània, en aquest nou treball Carles Chiner, Pasqual Rodrigo, Enric Alepuz, Vicent Todolí, i César Castillo creixen junts i s’atreveixen amb sons soul o la psicodèlia.

L’àlbum, enregistrat en directe als estudis de Paco Loco al Puerto de Santa Maria (Cádiz), vol ser un homenatge i una reivindicació del vessant receptiu de la humanitat, alhora que una porga de consciència dels mals endèmics de la masculinitat més tossuda: Les diferències psicològiques entre homes i dones, l’eterna lluita de sexes, l’arraconament i el sotmetiment de la feminitat, l’imposició de la masculinitat social… són els temes al voltant dels quals gira obsessivament aquest disc-collage, en què també s’hi troben referències a la prosa de Ray Bradbury, als versos de Sylvia Plath o a la música de Nina Simone. 

La portada, una fotografia-collage creada per l’artista Alberto Beltrán, reuneix a una cinquantena de figures femenines de la cultura popular, de la mitologia clàssica i de la mitologia particular i personal dels membres del grup, incloent-hi a les seues germanes, mares i estimades.

El pròxim concert on poder veure a Gener serà al Deleste Festival de València el divendres 4 de novembre junt a artistes de la talla de Xoel López o Quique González, el festival de petit format de La Rambleta suposarà el tret d’eixida del nou projecte i un primer tast del nou repertori.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €