Nova temporada del podcast sobre cine Cinestèsia

Comencem l’any parlant-vos del podcast Cinestèsia. Un programa de ràdio dirigit per Pablo Plaza i Lluís Campello que ens porten totes les setmanes les novetats cinematogràfiques, sèries o bandes sonores. Fa poc menys d’un mes que ha començat la cinquena temporada, esta vegada des dels micròfons de Mislata Ràdio. Podreu escoltar-lo en directe els dijous a les 21h i a partir de divendres ja es pot trobar als podcasts tant d’Ivoox com d’iTunes. També s’emet a través de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i a la Xarxa d’Emissores Autogestionades com Ràdio Terra o Ràdio Aktiva.

CinestesiaCinestèsia s’ha anat consolidant com una de les poques apostes pel cinema i les sèries en un mitja de comunicació en la nostra llengua. El programa té seccions variables que canvien segons el programa, les que sempre estan són les de repàs de les estrenes i la de la recomanació d’una sèrie. Altres seccions són la de la crítica d’una pel·lícula d’actualitat, la retrospectiva sobre una temàtica concreta (han fet sobre els orígens del cinema valencià, cinema eròtic o, com al primer programa d’esta temporada, sobre la música de Leonard Cohen al cinema) o la secció sobre bandes sonores. A més, a través d’un conveni amb els cinemes Aragó de València sortegen dues entrades cada quinze dies per als seus seguidors.

Si d’alguna cosa es caracteritza Cinestèsia es pel seu seguiment i presència a les xarxes socials, sobretot Twitter contestant a les peticions, dubtes o preguntes dels seus seguidors. Aquesta temporada també els podeu trobar a Facebook i Instagram. Altre dels projectes que tenen en ment és el de fer un mapa del País Valencià amb llocs barats per anar al cinema, siguen sales comercials, filmoteques o Universitats. Així que seguiu-los per estar a l’última i saber quina és la millor opció de cine i sala!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €