‘Vida’ és el nou senzill i videoclip d’Smoking Souls

Una punyada sobre la taula. Eixa és la sensació després d’escoltar i vore el primer senzill de Cendra i Or, el tercer llarga durada d’Smoking Souls que vorà la llum les properes setmanes. ‘Vida’ és el nom de la cançó que publiquen hui acompanyada d’un videoclip dirigit per Pau Berga (Tresdeu Media). L’evident evolució i maduresa musical de la banda es reflexa en aquest nou single, adobat d’una peça audiovisual de qualitat cinematogràfica. Tot plegat fa augmentar encara més l’expectació de cara al llançament de l’àlbum complet.

Està previst que Cendra i Or (Propaganda pel Fet!) arribe a les principals plataformes al mes de febrer, mentre que la cançó ‘Vida’ ja està disponible a Spotify. El disc ha estat enregistrat als Atomic Studios de Mark Dasousa a Ondara. A més a més la banda ja ha publicat les primeres dates de presentació a partir de març. Pedreguer, València, Barcelona, Valls, Manresa, Alacant, Madrid i Lleida són algunes de les seues primeres parades en una gira que es preveu extensa. Les entrades ja estan disponibles.

Vida, el videoclip

La vessant audiovisual del nou senzill d’Smoking Souls no pot deixar ningú indiferent. Es tracta d’una producció de Tresdeu Media -casa mare també d’aquest magazine- dirigida per Pau Berga, director també dels últims clips d’Aspencat, Los Chikos del Maíz, Auxili o Mai Mai. La direcció d’art i el càsting són un treball de la talentosa creativa valenciana Mònica Llop, mentre que la direcció de fotografia ha estat responsabilitat del jove i brillant cinematògraf Yousef Daoud. La peça ha estat rodada al Teatre el Musical del Cabanyal (València) i a l’antiga fàbrica Rodrigo Sancho de Canals. Es tracta d’un dels projectes més personals quant a guió i aposta estètica del realitzador Pau Berga, gestat amb la complicitat de la directora d’art Mònica Llop. És també la producció audiovisual més ambiciosa de Tresdeu Media fins a la data.

smoking

Laura Sala al rodatge de ‘Vida’. Foto: Koratge.

Making off de ‘Cendra i Or’

Per als que necessiten saber-ho tot sobre el nou disc d’Smoking Souls, poden saciar parcialment la seua set amb el making off de la gravació de l’àlbum que la banda va publicar fa unes setmanes. Al vídeo podem escoltar fragments de les noves cançons i vore al grup enregistrant-les i comentant el procés creatiu i d’enregistrament a Atomic Studios.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €