Últimes confirmacions i cartell del FIB 2017

Ja queda menys per al FIB 2017 i el festival de Benicàssim (13-16 de juliol) ens sorprén amb una altra tanda de noms confirmats per al cartell. Els trio escocès Biffy Clyro, que tornen al FIB a petició de moltíssims fibers. Unes ganes que els seguidors i seguidores han vist majors arran la publicació d’ Ellipsis (Warner Bros, 2016). La banda escocessa s’ha convertit en un dels grups més impactants en directe. Sí, Biffy Clyro estarà amb nosaltres en el festival de Benicàssim.

fib 2017

No obstant això, si vos pensàveu que Biffy Clyro era la confirmació per excel·lència, estàveu equivocats. Per als seguidors de l’electropop, el trio britànic Years & Years estan confirmats. Amb el disc debut Communion (2015), van ser del tot aclamats i arribaren a vendre un milió i mig d’exemplars. El 2016 YEARS & YEARS, aconseguiren quatre nominacions als Brit Awards amb el seu pop electrònic.

Al cartell del FIB també se sumen els The Jesus and Mary Chain, una banda formada pel grup de germans William i Jum Reid que ja giren amb el Damade and Joy. També es confirmen Temples, un grup de pop psicodèlic que torna amb força amb el seu disc Volcano; La Casa Azul, darrere del qual està Guille Milkyway, demostrarà en el FIB per què ha truimfat com a artista enderrocant les barreres del comercialisme per portar-no el bubblegum, el sunshine-pop o l’europop.

I des de Canadà arriba Tiga, qui plenarà el festival amb música de ball; el synthpop de Joe Crepúsculo es confirma també serà present a Benicàssim; el duo britànic Honne portaran el juliol beats i ritmes sensuals i, per acabar amb les noves confirmacions: Dream Wife, pop combatiu ple de riffs que fan arrodonir un cartell ple de propostes nacionals i internacionals ben atractives.

Estes novetats musicals del FIB vénen després de les confirmacions sucoses dels grans cap de cartell Red Hot Chili Peppers. The Weeknd, Kasabian, Foals, Los Planetas, Deadmau5, Crystal Fighters, Love of Lesbian, Peter Doherty, Stormzy i més que contribueixen a un cartell molt atractiu. L’estiu promet amb els cartells de grans festivals com estos.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €