Las Naves acull el festival Pops Marítims el 20 de maig

pops maritims las naves valenciaEls amants de la bona música estan d’enhorabona. Al mes de maig, l’Espai Mutant de Las Naves, serà l’escenari d’una jornada inquieta de concerts. Des de les 13h fins a 23h. Fruit de la col·laboració entre Las Naves Espai d’innovació i creació i la promotora valenciana Pro21cultural, i amb el patrocini espacial d’Ambar i La Cooperativa del Mar es presenta el Pops Marítims, un festival de petit format que pretén complementar la programació de la ciutat, i en concret la dels Poblats Marítims, amb propostes musicals d’alta qualitat per a “tots els públics”.

Autèntica revelació del 2016, Maria Arnal i Marcel Bagés han publicat a abril el seu àlbum de debut,  45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017).  Recent Premi Ciutat de Barcelona de Música per el seu segón EP, Verbena, escollit Millor Single Nacional per la revista Rockdelux i Obra Artística de l’any segons els lectors de Time Out, la vocalista de Badalona i el guitarrista de Flix presentaran en primícia el seu nou treball al Pops Marítims.

El primer disc de col·laboració entre Rosalia, veu prometedora del flamenc, i Raül Refree, referència de sobra coneguda a la producció i al món de l’experimentació, es presentarà a València sota el nom de Los Ángeles. La proposta de Rosalia & Refree, els quals han treballat amb artistes tan diversos com ara La Fura dels Baus, Chicuelo, Sílvia Pérez Cruz, Kiko Veneno o Lee Renaldo, sobreviu sobre la corda fluixa del flamenc i l’experimentació.

També presenta el seu darrer disc doble Pau Vallvé, el 4t de la seua extensa discografia signat sota el seu nom. L’anomena “Abisme, cavall, hivern, primavera i tornar” fet amb tota la cura de l’autoedició, és un disc doble que marca el punt d’inflexió entre un Pau més íntim i reflexiu i l’altre Pau més elèctric i potent.

Altres que presentaran disc al Festival Pops Marítims són Anímic (confirmats també al Primavera Sound 2017). Al nou àlbum hi ha punyalades de pur techno elèctric i electrificat sobre el cos encara calent del que una vegada va ser banda. Però el que realment abunda en l’àlbum és l’alternança entre carícia i cop, entre atraure’t per seduir-te i allunyar-te per seduir-te més encara, per crear aquesta dependència que només sentim quan el que desitgem ens és vedat. Per altra banda, la proposta macarra dels valencians Cuello, que tanca l’escenari principal d’un cartell modest però brillant, així com el punk cabaret de Las Víctimes Civiles, el pop més fi de Ferran Palau, i la contundent proposta psicodèlica de les alcoianes Júlia, tots tres en format showcase, arrodoneixen aquest inquiet festival.

El “POPS MARÍTIMS” pretén establir-se com a fita de referència a València, complementària als festivals de masses, on, a diferència d’aquestos, es podrà gaudir de concerts de llarga durada, permetent als artistes desenvolupar el seu repertori i presentar el seu espectacle de manera completa. Apunteu la data: 20 de maig, a Las Naves de València teniu una cita amb la qualitat i diversitat musical. A la venta les entrades a 15€ a Ticketea. Venta física a La Cooperativa del Mar (C/ Literato Azorin, 18). Més informació a la seua pàgina de Facebook.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €