Festiu 2017: ja disponible la guia de festivals valencians

festiu 2017 TresdeuJa disponible en línia i en paper el Festiu 2017. Es tracta d’una iniciativa original de la Tresdeu que dóna compte de la quantitat de festivals que es fan al llarg i ample del País Valencià. Així com hi ha guies de restaurants i viatges, el Festiu l’elaborem anualment i en paper arran la necessitat d’una guia completa per a les iniciatives musicofestives valencianes. Este circuit de festivals vertebren també el territori, de nord a sud, i són una evidència més de diversitat i dinamisme cultural.

El Festiu d’enguany és el cinqué que editem i compta amb millores en el disseny i maquetació. Major llegibilitat i, a més, un equip de producció i redacció ampliat. L’article que tanca el Festiu 2017 ha comptat amb la firma de l’instagramer culinari valencià Suculent Gilabert, qui parla de cuina i festivals.

El Festiu 2017 ha estat redactat íntegrament en valencià i està repartit a totes les comarques del País Valencià. En total són 20.000 exemplars els que s’han repartit de Vinaròs a Oriola i de Morella a Guardamar. El Festiu és una publicació per a compartir i que podràs trobar a llocs com la UJI, els xiringuitos de la zona del Grao, per l’estadi de la ceràmica de Vila-real, als bars d’El Cau i el Tubo d’Almenara (Castelló).

També als bars del passeig marítim de Sagunt, pel barri del Carme de València ciutat, per totes les facultats de la UV, la UPV i la UCV de Godella, per les orxateries d’Alboraia o pels centres de Gandia, Sueca, Cullera, Oliva i Tavernes de la Valldigna.

Trobaràs diversos exemplars del Festiu 2017 al llarg i ample de les comarques d’Alacant: als MadPilots de Sant Vicent, al Casal Tio Cuc, a la Universitat d’Alacant, a la majoria de bars de la ruta de la madera i a la sala i pub del Marearock. També hi ha pel centre d’Elx, a la Universitat Miguel Hernández i a Alcoi.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €