Muchachito, Aspencat o Raimundo Amador a les Festes d’Aldaia

Festes AladaiaEl Cinturó Jove Fest d’Aldaia anuncia el cartell de la seua 2a edició. Muchachito Bombo Infierno, Aspencat, Green Valley i Raimundo Amador són les actuacions destacades d’este festival que va nàixer el passat any i que se celebra durant les festes d’Aldaia.

A falta d’un mes per al començament del festival, l’Ajuntament d’Aldaia desvetla el cartell de la segona edició del Cinturó Jove Fest, l’esdeveniment musical que enguany comptarà amb la presència d’onze artistes i una gran varietat d’estils, des del rock, el pop o el funk, passant per l’electrònica o el reggae. Com a plat fort, trobem les actuacions de Aspencat, Muchachito Bombo Infierno, Green Valley o Raimundo Amador, a més de Funkiwis, formació el vocalista de la qual és natural d’esta localitat de l’Horta Sud. Així mateix, completen el cartell Ítaca Band, el Diluvi, Santy Mataix Dj i Seven Crashers.

Des de l’organització confirmen que el Cinturó Jove Fest tindrà una nit dedicada al reggae, amb l’actuació dels ja esmentats Green Valley, a més dels grups Candela Roots i Saï Saï. D’altra banda, apunten que en les pròximes setmanes es confirmaran les dates i els horaris de les actuacions dins de la programació de festes majors d’Aldaia, i anticipen que “hem elaborat un cartell el més equilibrat possible, amb l’objectiu que tots els dies hi haja actuacions potents”. Així, el Cinturó Verd d’Aldaia tornarà a ser per segon any consecutiu el centre neuràlgic de la música popular en la comarca durant els primers dies del mes d’agost.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €