Ídols adolescents contra el bullying

Maria HerrejonEl bullying, o assetjament escolar, encara està ben present a les aules. Alguns menors pateixen l’assetjament des de ben menuts, d’altres en l’adolescència. Siga quina siga l’edat de les víctimes, els danys psíquics, i físics, són inevitables, així com l’efecte sobre el rendiment acadèmic. És ben repetida la xifra de «l’u de cada cinc xiquets patirà bullying durant la seua vida escolar». Llavors, què es pot fer per combatre’l?

Davant del problema social de l’assetjament, cinc influencers de l’Estat s’han unit en un llibre per a contar cinc històries de superació de l’assetjament: Andrea Compton, Javier Ruescas, Jedet Sánchez – King Jedet, Manu Carbajo i la valenciana afincada a Madrid, María Herrejón. El llibre es diu Y luego ganas tú (Nube de Tinta, 2017) ja està en les llibreries i principals centres de venda culturals des del 8 de juny.

Tres de les cinc històries que narren són autobiogràfiques (Andrea Compton, María Herrejón i Jedet). Els seus protagonistes no han dubtat tampoc en contar les seues experiències públicament i en la ràdio nacional. El 5% dels beneficis de cada llibre venut aniran destinats a l’Associació Noalacoso.org.

EL BULLYING QUE VA PATIR MARÍA HERREJÓN

La valenciana María Herrejón, com a model a seguir de centenars de milers d’adolescents d’arreu de l’Estat i des de la seua cadira de col·laboradora de Radiotubers (Los40), no dubta en donar una opinió contudent sobre els temes que tracten qualsevol tipus de discriminació social.

Fins i tot, ha explicat la seua particular experiència com a víctima de l’assetjament escolar i, al cap i a la fi, dels cànons de bellesa, el masclisme i els prejudicis de la societat actual. Al seu canal de Youtube també s’hi poden veure diversos audiovisuals on expressa el seu punt de vista sobre qüestions socials.

IDEALS DE BELLESA MASCLISTES

MASCLISME EN LA PUBLICITAT

ELS AFALACS PEL CARRER

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €