Variades propostes del Teatre El Musical per a la nova temporada

Nova programació Teatre El Musical

El teatre, la música i la dansa continuaran omplint de vida i avantguarda l’escenari del Teatre El Musical (TEM), que ja ha presentat la nova programació per a la temporada 2017/2018. No obstant això, des del teatre valencià destaquen que aquest no és un espai on acudir solament de manera passiva a observar. Des del TEM conviden tothom a informar-se de l’àmplia oferta de cursos i tallers que ofereixen. Teatre, dansa i fins i tot titelles. Són algunes de les habilitats que poden adquirir i treballar persones de qualsevol tipus que vulguen acostar-se.

Pel que fa a la música, Maria Arnal i Marcél Bagés tornaran des de Catalunya per a presentar el seu últim treball 45 cerebros y 1 corazón. D’altra banda trobem al grup Exquirla, que mostrarà al públic el resultat de la barreja de El Niño de Elche i Toundra. El flamenc també serà part important de la programació d’enguany amb les actuacions d’Estrella Morente i Arcángel, que també presentarà el seu nou disc.

Quant a teatre, destaca per damunt de tot Rodrigo García. Portarà a València una peça que es mou entre l’absurd i el surrealisme, basant-se de forma lliure en la clàssica tragèdia de William Shakespeare. Una obra que promet girs inesperats a cada instant.

També hi haurà altres propostes de teatre com la de La Zaranda. La companyia de Jerez de la Frontera celebra el seu quaranta aniversari presentant Ahora todo es nocheAlberto San Juan tornarà enguany amb Marta Calvó amb el nou espectacle Masacre. Altres creadors com Pérez & Disla i Vicente Arlandis també representaran per primera vegada a València els seus recents treballs.

A més d’açò també hi ha altres elements a destacar dins la programació. Un d’ells és la dansa. Destaquen el coreògrag reconegut internacionalment Cesc Gelabert i la companyia Dantzaz, que presentarà Aureo. Altre és l’innovador projecte Diàleg Obert. És una plataforma independent que aposta per la investigació, formació, producció i difusió de la performance i l’Art d’Acció.

El 14 d’octubre començarà la programació amb la festa inaugural que se celebrarà pels carrers del barri del Cabanyal. Aquests es convertiran per unes hores en espai escènic, en el qual les bandes de música dels Poblats Marítims seran les protagonistes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €