Xavi Sarrià publica videoclip com avançament del seu disc en solitari

Xavi Sarrià torna amb nou disc del qual 'L'esperança entre les dents' és l'avançament

Xavi Sarrià ha decidit començar una nova aventura. Ha publicat el videoclip de Amb l’esperança entre les dents, cançó homònima del disc que veurà la llum el pròxim 22 de setembre. El videoclip ha estat rodat per l’equip de Tresdeu Media, i dirigit per Pau Berga.

Xavi Sarrià expressa al màxim els seus sentiments

El mític cantant d’Obrint Pas torna a la primera línia de batalla amb tretze nous temes. Llegint el que ha escrit ell mateix al llibret del disc podríem dir que es tracta d’una mena d’esperit de supervivència. La música i les paraules em van salvar la vida. I les vaig usar per combatre els fantasmes que m’assetjaven. Encara hui els he de combatre. Aquest disc naix d’eixa necessitat. Necessite escriure cançons. Necessite seguir defensant-me. Necessite seguir canalitzant aquell riu ingovernable que em colpeja per dins. Ho vulga o no, aquest conflicte fa molts anys que es va convertir en la meua forma de vida”.

L’esperança per bandera

Amb l’esperança entre les dents és el màxim exponent en forma de cançó d’això que escriu Sarrià. En aquest single trobem un rock mig temps bastit sobre una producció d’acurades guitarres, arranjaments orquestrals i melodies vocals. El vídeo reflecteix el camí de Sarrià i la seua gent durant molts anys. Els fantasmes, la lluita i l’esperança.

El nou disc, dijous 22 de setembre

El pròxim dijous, 22 de setembre, es publicarà el disc sencer en format físic i digital. Segons Propaganda Pel Fet —promotora i segell del músic—, Sarrià no ha renunciat a la tradició musical amb què Obrint Pas va triomfar. Així doncs, s’haurà d’esperar una setmana per tastar de nou aquells ritmes, melodies i sons. Mentrestant, es podrà gaudir del clip de Amb l’esperança entre les dents. Enhorabona. Xavi Sarrià ha tornat.

Ací teniu algunes fotografies del rodatge realitzades per Koratge per a Tresdeu Media:

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €