Aspencat viurà un comiat històric a la Plaça de Bous de València

Horaris confirmats per al Concert de Benvinguda amb Aspencat

La Plaça de Bous de València ja està preparada per a acollir una nit històrica. Els murcians Viva Suecia faran sonar el primer acord a les 20.15 hores, i a partir d’ahí, l’espectacle i l’emoció estan garantides. El Concert de Benvinguda de la Universitat de València compta enguany amb l’actuació d’altres dos bandes diferents però que comparteixen el seu èxit recent a les escenes alternatives i independents. Una és Txarango, que pujarà a l’escenari a les 21.30 hores, i l’altra és Aspencat. Aquests faran —a partir de les 23 hores— el seu últim concert a València, abans d’iniciar una aturada indefinida. Serà un concert molt especial per a ells i per al seu públic. L’organització destaca que molt probablement s’acabarà penjant el cartell de Sold out. L’expectació és màxima.

Molta gent està esperant aquest concert per diversos motius i no es voldrà perdre ni un instant. Aspencat són els reis de la música en llengua pròpia al País Valencià i han conquerit l’escena alternativa estatal a base de treball, un gran directe i cançons esperançadores. Una fòrmula no massa distant de la de Txarango, tot i que aquests canvien els subgreus i les dosis de ràbia d’Aspencat per un caràcter més alegre i extravertit. Els catalans acaben de publicar el seu quart disc El Cor de la Terra (Discmedi, 2017), amb el que s’han consolidat com un dels projectes musicals més reeixits de Catalunya. A més, Txarango presentarà a València la seua última cançó Agafant l’horitzóViva Suecia no es queden curts. Parlem de la banda revelació de l’indie espanyol (Millor Cançó 2016 per ‘Bien por ti’ als Premios MIN de la Música Independiente) gràcies al seu segon disc Otros principios fundamentales (Subterfuge Records, 2017).

D’altra banda, els protagonistes principals de la nit seran els Aspencat. La banda de La Marina actuarà per última vegada davant del públic valencià. El marc i el context són immillorables. La Plaça de Bous de València i el Concert de Benvinguda de la Universitat de València, que any rere any acull milers de persones. Enguany s’esperen unes 8.000 persones que abarrotaran el recinte i viuran en primera persona l’últim adéu d’Aspencat.

ACUDIR AMB TEMPS PER EVITAR CUES

Debut a la gran afluència de gent que s’espera, i a l’augment de les mesures de seguretat, es recomana als assistents que acudisquen una hora abans de cada actuació. Per aquest mateix motiu, les portes s’obriran a les 19 hores, per tal d’evitar les cues que es puguen generar a l’entrada. Així mateix, des de l’organització recorden que no es podrà entrar ni menjar ni beguda dins de la Plaça de Bous. Les entrades anticipades encara estan disponibles a la plataforma Onetwotix.com. En cas de no esgotar-se abans, també es podran adquirir les hores abans a la taquilla del recinte.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €