‘El fill que vull tindre’ torna a casa

'El fill que vull tindre' d'El Pont Flotant torna a casaEls amants del teatre estan d’enhorabona perquè El fill que vull tindre torna a casa. Després de rodar per Madrid, Galícia, Tenerife i Saragossa, la companyia El Pont Flotant té per davant un seguit de representacions en diferents punts de la geografia valenciana. Des de finals d’octubre i durant tot el mes de novembre el públic podrà triar entre Xirivella, Silla, Tavernes de la Valldigna, El Puig, Massanassa i Sueca per a veure l’obra El fill que vull tindre (2016).

Es tracta d’una funció que pot despertar l’interés i entusiasme de tothom. Des de la primera fins a la tercera edat. Tal com asseguren des de la companyia, «El fill que vull tindre és un tribut de pares a fills i de fills a pares malgrat els retrets. Present, passat i futur es troben en escena per contar-nos històries que parlen, en definitiva, de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa, de vegades, comunicar-nos».

Pròximes dates

Aquestes dates que es presenten —21 i 28 d’octubre a XirivellaSilla. 5, 19, 25 i 26 de novembre a Tavernes de la Valldigna, El Puig, Massanassa i Sueca— són oportunitats imperdibles d’agafar de la mà als iaios, fills, néts i/o pares per portar-los al teatre. Pocs espais hi ha com aquest per a reflexionar sobre els lligams emocionals dels fills amb els pares. L’obra és una mena de teràpia per a adonar-nos com de difícil és entendre a les persones de diferents generacions. Tot això amb bones dosis d’autocrítica, humor, tendresa i ironia.

Actors professionals i aficionats sobre l’escenari

L’obra estrenada en 2016 està dirigida per les quatre persones que conformen el col·lectiu de El Pont Flotant, Joan Collado, Jesús Muñoz, Álex Cantó i Pau Pons. Llevat del primer, tots ells formen part també del repartiment de l’obra. Comparteixen escenari amb vora una vintena d’actors i actrius aficionats. De fet, una de les facetes a destacar de la companyia és la pedagògica. Normalment les seues representacions estan acompanyades per tallers intergeneracionals oberts a tots els públics. Persones de totes les edats estan convidades a gaudir del teatre de manera activa. Per als menys intrèpids sempre està l’opció d’acudir al teatre i gaudir d’una agradable estona amb la família.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €