El regal del Nadal: karaoke de Dani Miquel per a tota la família

Bromera i Dani Miquel presenten un llibre-Karaoke

Bromera i Dani Miquel han publicat un nou projecte junts. Es tracta de Cantem amb Dani Miquel, una obra audiovisual que recull els èxits del cantacançons en un llibre-DVD. Aquest format —que ja està a la venda— inclou una selecció dels temes més coneguts i aclamats pel públic que acudeix als seus concerts. A més compta amb una funció de karaoke. “Perquè les famílies puguen aprendre fàcilment a cantar les peces del popular cantant valencià”, ha comunicat Bromera. El DVD inclou una selecció de videoclips dels temes més populars del conegut cantacançons, com «Serra de Mariola», «La masereta», «Parla valencià» i «La cançó dels colors», entre molts altres.

Disponible en llibreries i pàgina web

El cantacançons Dani Miquel ha realitzat amb molta il·lusió aquest projecte amb molta il·lusió. Reconeix que, tot i la gran tasca que ha suposat, ell i els Ma-me-mi-mo-músics s’ho han passat realment bé durant la gravació. Aquests vídeos, adverteix, amaguen més d’una sorpresa. El llibre-DVD ja està a les llibreries i s’ha convertit en una gran opció per a les compres nadalenques. També es pot adquirir a la tenda online de Bromera.

Unió per generar un producte de qualitat

El director literari d’Edicions Bromera, Gonçal López-Pampló, ha posat l’accent en tots els ingredients que conformen la producció de Dani Miquel. La capacitat d’unir creació pròpia i tradició popular, sumada a l’èxit entre el públic infantil, però també adult, han fet d’ell una de les veus imprescindibles de l’escena valenciana actual. El seu treball d’innovació ha tingut una acollida excepcional entre el públic i les melodies més tradicionals conviuen amb èxits propis que s’escolten arreu del País Valencià. Amb tot açó, la unió entre l’editorial i el músic donarà com a resultat un producte audiovisual de qualitat, atractiu i d’acord amb els temps.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €