El públic decidirà els finalistes d’un Movistar Vinilo València amb novetats

Dual, Los Invaders, Indian Hawk, Pastore, Mendizabal, Paco Mira i Tin Robots. Aquestes són les set bandes que es disputaran, els dissabtes 11 i 25 de novembre el passe a la final de la novena edició del Movistar Vinilo València. Enguany hi haurà una gran novetat. Una banda més estarà sobre l’escenari de l’Espai Rambleta debut a l’empat en la decisió del jurat, que havia de triar sis candidats entre les 41 propostes participants. Un dels semifinalistes, Dual, ha sigut el número 5 de la llista de millors cançons de Tresdeu d’octubre, amb el tema “En el fondo de la luz”, segon avançament del seu nou disc, després de “Es el momento”.

11 de novembre, primera cita

Aquest dissabte, 11 de novembre, està programada la primera cita de el Movistar Vinilo València amb Els Invaders, Indian Hawk i Mendizabal. La següent es donarà el 25 de novembre, dia en que pujaran a l’escenari quatre grups: Dual, Pastore, Tin Robots i Paco Mira. Tots dos concerts arrancaran a les 12 hores en un ambient que, segons l’organització, és ideal per a tota la família. L’entrada té un preu de 5 euros.

Guanyadors i premis

Ara tot queda en mans del públic i del jurat. Després de cada actuació, el públic assistent votarà pel seu favorit i la seua veu s’unirà a la d’un jurat que integren les revistes especialitzades La Gramola de Keith, Beat València, Alquímia Sonora i Redacción Atómica. També estarà el prestigiós programa de ràdio Club de Amigos del Crimen amb Javi ‘Gafotas’ al capdavant. Els estudis Music Rooms, l’equip Movistar, Raúl Tamarit dels Radiadores, el Deleste Festival, el club George Best i el colectivo Vinilo València completen el jurat.

Solament tres bandes accediran a la final de el Movistar Vinilo València 9.0, que se celebrarà al gener de 2018. Al guanyador final del Concurs Vinilo València 9.0 se li concedeix el premi Movistar (dotat econòmicament per a inversió en material musical) i l’enregistrament d’un EP en Music Rooms Estudis, o la presència en el cartell del Deleste Festival.

Els premis

El palmarès del Concurs Movistar Vinilo València l’integren Amatria, Model de Resposta Polar, Gatomidi, Johnny B. Zero, Xarxa Buffalo, We Used to Pray, Holy Paul i Samuel Reina. Són les vuit propostes que van resultar guanyadores en edicions anteriors del certamen. Bandes i estils totalment diferents, però de gran qualitat i enorme personalitat, que segueixen guanyant terreny en el món de la música. Alguns han gravat ja fins i tot els seus segons o tercers àlbums amb segells de referència i participen en els millors festivals.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €