L’Arenal Sound publica el primer gruix de confirmacions

L'Arenal Sound publica les primeres confirmacions per a 2018

L’Arenal Sound ha fet públic aquest matí, de dilluns 4 de desembre, una part del cartell de la novena edició, que tindrà lloc del 31 de juliol al 5 d’agost a Borriana. Amb les noves incorporacions, ja es coneixen 12 bandes que participaran en 2018. Lost Frequencies, Dorian, La Raíz, La M.O.D.A i Mueveloreina són alguns dels més destacats d’aquesta primera gran fornada de confirmacions, sumant-se als que ja es coneixien, Bad Bunny i Dimitri Vegas & Like Mike.

Lost Frequencies, Dorian, La Raíz, La M.O.D.A, Fyahbwoy, Bad Gyal, El Kanka, La Casa Azul, Nikone, El Columpio Asesino, Carlos Areces & Aníbal Gómez DJ Set i Mueveloreina (duo que hem destacat des de fa un temps a la Tresdeu). Aquesta és la primera carta de presentació de l’Arenal 2018, que com sempre, tindrà una oferta de gèneres musicals molt variada. Les entrades es poden comprar des de 55 euros a través d’aquesta pàgina web.

Per a fer goleta de cara a l’edició de l’estiu que ve, podeu donar una ullada a l’aftermovie de l’edició d’enguany. Lamentem la nostàlgia d’estiu que aquest vídeo puga ocasionar!

After Movie Arenal Sound 2017

ARENAL SOUND 2017 AFTERMOVIE OFICIAL from Arenal Sound on Vimeo.

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €