Destacats

Els Llibres de Sénia: ‘Tot molt negre’

Redacció | 4 desembre 2017

'Tot molt negre', el quart capítol d'Els Llibres de Sénia

Els Llibres de Sénia arriba a l’equador de la primera temporada amb el quart capítol ‘Tot molt negre’. En aquesta  entrega, Sénia Mulayali repassa alguna de les principals novetats del gènere novel·lístic rei en vendes, la novel·la negra. A més, ja que s’acostem al Nadal, Sénia convida a tothom a regalar llibres en valencià com els que recomana a continuació:

Llibres de ‘Tot molt negre’

En aquesta entrega Sénia destaca a Ferran Torrent com el màxim referent de la novel·la negra valenciana. Però no és l’únic ni molt menys. Els llibres que recomana la nostra filòloga de capçalera en aquest nou vídeo són de dos autors valencians i un britànic. D’una banda tenim Tota la terra és de vidre (Bromera, 2017), de Joanjo Garcia. D’altra, La bíblia valenciana (3 i 4, 1998) de Rafael Tasis. I per acabar, Fins i tot els morts (Bromera, 2017), de Benjamin Black i traduït per Eduard Castanyo.

Quart capítol d’Els Llibres de Sénia

Amb aquest capítol, Sénia ha completat la primera meitat de la temporada. Fins al moment ha recomanat llibres sobre sexualitat, clàssics i refugiats. Fent clic en aquest enllaç podeu accedir als tres capítols anteriors, per si no els heu vist encara. I en cas d’haver-los vist, sempre podeu refrescar les idees amarant-vos encara més de la literatura de Sénia.

 

,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.