Qui està darrere dels millors memes de la música en català

Des de fa un temps anem seguint un compte d’Instagram que no ens deixa de sorprendre i sempre ens trau un somriure. Es tracta de @Musicat_Memes, un perfil en què es publiquen cada dia memes divertits sobre música, especialment catalana i valenciana. A Tresdeu hem parlat amb el fundador d’aquest compte, un xaval de 17 anys que, quan va començar fa menys d’un any, no s’imaginava que els seus memes podrien arribar a tenir tanta repercussió. Primer que res, una mostra de les últimes que ha publicat:

Qui està darrere dels memes de la música en català?

Qui està darrere de @Musicat_Memes?

«Jo sóc un noi de disset anys que viu a un poble del costat de Barcelona. Des de petit m’ha agradat molt la música. En els últims anys el meu interés per ella ha crescut exponencialment i he començat a descobrir nous grups. Com a més sóc un noi bastant divertit, vaig obrir aquest compte ajuntant les meues dues qualitats, la música i els acudits. Jo vaig ser el fundador, però els memes els pensem entre quatre amics».

Aquest és el tercer post que va fer, el 20 de març de 2017:

Quin era el teu objectiu?

«Ho vaig fer només per les risses, ho vaig enviar per un grup i em van dir “bah que bo!”. Vaig decidir obrir-lo però ni de bon tros esperava tenir aquesta repercussió. No fa ni un any que vaig començar i hem passat de no tenir res a tenir molt»

Com t’ha rebut el món de la música?

«Força bé! Ara al Nadal estem fent això de la panera (concurs de marxandatge a Instagram), que molts grups ens han donat molt de suport i cada cop anirem creixent més supose. Espere que al final puguem tenir bon contacte amb tothom.»

Quina opinió tens de la música valenciana?

«Em sembla molt bé, quasi escolte més valenciana que catalana. Ara hem tingut dos males notícies. Els Aspencat que ho han deixat i La Raíz que ho va deixar ahir i em va donar moltíssima llàstima».

Sorteig de Musicat_Memes

Al compte d’Instagram de Musicat_Memes podreu trobar un sorteig molt suculent que tenen en marxa. Es tracta d’unes paneres farcides de marxandatge de molts dels grups més reconeguts:

Ja ha arribat aquí la panera de nadal de musicat!! Sortejarem les 3 paneres que heu vist a dalt. Els requisits per entrar al sorteig són ben senzills: 1⃣Seguir @musicat_memes 2⃣Etiquetar 2 amics/gues als comentaris 3⃣Fer una captura d’aquesta publicació i penjar-ho a la teva story etiquetant-nos i posant quina panera us faria més il·lusió guanyar!? Podreu guanyar una de les tres paneres que heu vist a dalt. Els premis concrets són els següents: Panera 1: Itaca Band – Una dessuadora Buhos – 2 entrades pel concert presentació a Razzmatazz Ebri Knigt – una samarreta Animal – samarreta + enganxines Sense sal – samarreta + enganxines Ojo de Buen Cubero – CD firmat Suu – samarreta hasta el coño System Beat – samarreta Pachawa Sound – samarreta + CD Trast _ samarreta Dj Berni – dues samarretes Panera 2: Telecogresca – 2 entrades Auxili – samarreta + xapa + enganxina Smoking Souls – samarreta Bioritme festival – una samarreta Atupa – samarreta + disc Xeic! – CD + samarreta Extracto de lúpulo – Samarreta + 2 CD’s Homes llúdriga – samarreta + 2 CD’s Tres voltes rebel – 3 làmines Music mentoring – una xerrada gratis Panera 3: La pegatina – Samarreta + disc Els Catarres – samarreta Cesk Freixas – un CD La Sra. Tomasa – samarreta Segonamà – samarreta + enganxines + 2 entrades pel concert presentació JokB – samarreta La Tribu Tabú – samarreta + enganxines Bonobos – disc + enganxines Lo Puto Cat – samarreta + enganxines Band Boo – Samarreta Us desitgem moltíssima sort a tothom i si us agrada que fem coses així dieu-nos-ho?

Una publicación compartida de Memes de música en Català (@musicat_memes) el

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €