Delirant nou videoclip de Lauder Quinn amb Katte

La DJ i tècnica de so de Novus Ordo, King Kong Boy, Maldats i Pupil·les, ha publicat un delirant videoclip titulat “Disseny de producte”. Moltes hores d’edició denota el vídeo, replet de vídeo-selfies de amigues i amics de Làuder fent favades. Al tractar-se d’un projecte amb particpació oberta també participen al vídeo seguidors anònims dels perfils socials de la tècnica. Una crítica al postureig a les xarxes socials mitjançant un ritme de muntatge que no decau en cap moment.

Com comentàvem, Làuder ha tirat de paciència i moltes hores per publicar el vídeo. A la veu hi ha col·laborat Katte i com actors i actrius, hi podem veure figures habituals de l’escena valenciana com La Tia Figa, Vera de Mafalda, Mireia i DJ Rule de Pupil·les, Palau d’Orxata, Eduard i Adri de Deliri, Monty Peiró de Gran Quivira i Femme Fractal o Ruba guitarra de King Kong Boy entre d’altres. També intervenen Senka i Natalia, guitarra i veu respectivament de Cnidari.

Crítica a l’ego 2.0

La lletra se centra en criticar la cosificació, concretament en la dedicació que tenim a exhibir-nos a les xarxes socials. El fet de mostrar-nos a diari per tal de créixer en reputació al món 2.0, tot un reflex de la vanitat de hui en dia. Però al mateix temps, la lletra ens conta que ho tenim assumit, ho acceptem i ens venem. Induïts per l’avorriment i la solitud que sentim al nostre interior, la falta de contacte real, necessitem que el nostre ego cresca per algun lloc.

Làuder ens posa com exemple a Zowi, que com la mateixa trapera diu, té tots els trucs per entabanar-te o enredar-te. Tresdeu no serà menys i posturejarem un poquet per a col·laborar amb  hype del vídeo. No oblides seguir Làuder (sols virtualment) al seu Facebook i Instagram.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €