L’International Dub Gathering se celebrarà a Bigastre amb el recolzament del Rototom

International Dub Gathering

L’International Dub Gahtering (IDG) ha tornat a sorprendre als seguidors de la ja consolidada cultura sound system de tot el país. Les primeres confirmacions d’aquesta edició, recolzada pel Rototom, juntament amb la presentació del nou espai, presagien que el IDG tornarà a ser un de les majors trobades de música dub i cultura sound system de tota Europa.

La primera notícia va ser el trasllat del festival, cap al País Valencià, concretament a Carmen24, mítica sala multiusos situada en municipi de Bigastre. Aquest nou espai, amb zones interiors i exteriors, permet al festival augmentar el nombre d’escenaris respecte a edicions anteriors, comptant amb 6 espais diferents al llarg de cadascuna de les 3 jornades i, a més, oferir una zona de glamping per als seus assistents al costat del festival.

International Dub GatheringDurant l’últim mes s’han presentat els primers noms del cartell, la gran majoria internacionals, entre els quals destaquen noms imprescindibles de l’escena, com Jah Shaka, Channel One, Iration Steppas ft Tire Ranks, Mungos Hi-Fi, Blackboard Jungle Sound System o Congo Natty; la programació de concerts en directe amb b directament des de Jamaiaca o Iseo & Dodosound al costat de The Mousehunters; a King Shiloh (amb el seu innovador “Sir-Round Sound”), Dubkasm o Green Light -al costat de Mackie Banton– com els primers sound systems encarregats de sonoritzar les diferents àrees.

Però la llista segueix, perquè també han sigut confirmats artistes com Adrian Sherwood, el llegendari productor anglés, noms contundents com Gorgon Sound, Dub Files al costat de la jamaiquina Hempress Sativa, Nomadix, Soom T o Moa Anbessa i tanquen ara com ara les primeres confirmacions artistes destacats en l’escena europea com Mahom Dub,Ubik Sound System, Capra Live acompanyats per I-Lligen & Nello B i el duo italià Mystical Powa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €