Làuder planta cara al masclisme al webdoc ‘En la brecha’

En la brecha és un webdoc interactiu que obri una finestra a l’experiència de set dones. A través de les seues agendes, pots ser testimoni del dia a dia de la seua vida professional i personal. La seua experiència inicia una conversa oberta sobre diversos temes que afecten a les dones als seus oficis. Es tracta d’una producció de Barret Cooperativa Valenciana. I compta amb la participació de RTVE.es i el suport de la Diputació de València. Dirigit per Claudia Reig i escrit per la mateixa Claudia i Trini Moreno. El webdoc també convida a escoltar la teua història, així que si vols, grava un vídeo amb la webcam o mòbil i deixa el teu testimoni

Una de les set dones escollides és la valenciana Laura Albert, però tal vegada la coneixes més com Làuder. Laura és tècnica de so, música i DJ i podem tafanejar la seua agenda per veure la seua activitat del passat mes de desembre. Segons comenta Claudia Reig, «Laura és un dels perfils més combatius entre les set. És tècnica de so de directe i forma part del col·lectiu Fusa Activa. Des de fa dos anys està treballant amb diferents grups, després de formar part d’alguns altres com a música. A més, gràcies a ella podem visibilitzar un cas d’assetjament sexual dins de l’exercici de la seua professió. Una cosa que ara s’està fent visible gràcies al moviment #MeToo i que gràcies a dones com ella va generant que superem aquestes barreres de por.»

Testimoni de Làuder

Amb motiu de l’estrena del webdoc Laura va fer un comunicat al seu perfil de Facebook Destacant el gran treball de Barret i Claudia Reig. Un treball que mostra l’heterocispatriarcat i les seues múltiples formes que travessen les nostres vides. Agraeix la confiança per comptar amb ella per aquest projecte tan potent i felicita la feina i idea duta a terme. També convida a penjar el vostre propi vídeo parlant sobre els temes proposats.

En la brecha

Làuder

Laura s’exposa, segons ella mateixa relata, «per fer força i visibilitzar(-nos) en espais masculinitzats on els rols patriarcals són més ferms, per tal de trencar estereotips i mostrar altres referents.» Junt Laura, al webdoc també participen companyes que formen part de la seua vida persona, activista i musical com La tia Figa, Vera de Mafalda, Maldats, DJ-Rule de Pupil·les, Key Day Music, les integrants de Fusa Activa

I recorda: «No estem soles, cuidem-nos les unes a les altres. La sororitat és la nostra millor ferramenta.»

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €