Machete en Boca lidera una nova remesa de videoclips valencians

Continuen fent-se videoclips de grups valencians a bon ritme. Aquest 2018 està sent molt productiu així que anem a repassar uns quants videoclips de producció valenciana. Alguns els coneixeràs, altres no, així que posa’t els auriculars i comença a donar-li al play a aquesta nova remesa.

Machete en Boca – Creen que saben que

La Prima, San, JazzWoman i La Charli ho han tornat a fer, un altre tema que destaca. Hui mateix ha vist la llum “Creen que saben que”, el primer avançament de A machete voy. Lletres àcides, crítiques i contundents d’aquest quartet de rap. Té tota la pinta que aquest 2018 serà l’any Machete.

Inèrcia – Màgia

El trio de Banyeres de Mariola ens presenta la continuació de “Mans”. Es tracta del segon avançament de l’EP Lluita i serveix de seqüela del primer que va veure la llum fa dues setmanes. Mateixos actors, mateix director i mateixes localitzacions però una cançó molt més optimista i un so més pop.

Erick Hervé & Taktel – 10

El raper Erick Hervé i el DJ Taktel presenten el videoclip de la cançó “10”, extreta del pròxim EP conjunt homònim. Es tracta del segon avançament després de “Cualquiera”, del disc que eixirà el pròxim mes. Erick Hervé posa la lletra i la veu, Taktel el beat i els scratches i Comodo fa la mescla. Rap curt, cru i directe.

Incompetencia – Baby

El grup rock-pop Incompetencia ha publicat el videoclip oficial del temaBaby” inclòs al disc Campos de Colores. Un videoclip narratiu que de sobte entremescla realitat i fantasia, amb referències teletubbiesques i circenses. Però que no vos tire enrere aquesta descripció, ja que el resultat és molt divertit. Doneu-li al play.

La Plata – Me voy

“Me voy” és el quart tema del disc Desorden. El synth-pop de La Plata va agafant carrereta en aquesta cançó fins que les oïdes queden inundades de molt bona música. El vídeo sembla tot un seguit de captures d’instagrammers, acabant amb un resultat molt efectista.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €