Com diu la cançó, “Les Falles seran sempre nostres”

La cançó de les Falles Populars i Combatives 2018 ja corre per les xarxes. L’agrupació de diversos col·lectius que proposa unes festes de les Falles 2018 autogestionades, ha publicat la cançó titulada “Les Falles seran sempre nostres”. Es tracta d’una versió de l’himne “A les barricades” en honor a les Falles de 1937. La veu de Rafel Arnal i la producció de Biano reten homenatge a la lluita contra el feixisme, que poc ha canviat des d’aquells temps a hui. A la foto de la portada teniu a Conxeta, qui amb 97 anys donava suport a la Vaga Feminista i a les Falles Populars.

Per a guiar-vos millor durant aquest cap de setmana faller que s’acosta, vos presentem la programació de la coneguda com la Junta Solar Fallera. A un simple colp d’ull teniu tota la caterva d’alternatives per a aquestes Falles 2018. Recordeu que la coordinació de molts col·lectius de barris de la ciutat ho fan possible.

Xequebo Fallas Festival

  • Ubicació: Plaça del Carme
  • Dies: 16, 17 i 18 de març

Xequebo Fallas Festival naix del desig d’un col·lectiu de dones que senten la necessitat de crear un punt de trobada alternatiu a l’oferta que habitualment s’ofereix a la ciutat. És un esdeveniment totalment autogestionat, gratuït i sense ànim de lucre, perquè creuen que les nostres festes populars més importants necessiten un contingut i discurs cultural conscient i diferent, que siga proper i accessible a totes les persones.

El Xequebo tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de març a la Falla de l’Arbre, ubicada a la Plaça del Carme. A aquest festival es donarà suport i promoció a bandes, artistes, productes i empreses locals. I també es farà palesa la presència de dones en els diferents àmbits del festival. Tota la resta d’informació necessària la pots veure al cartell o visitar el seu Facebook.

Plan B Falles Festival

  • Ubicació: Plaça de Sant Sebastià (Front el Jardí Botànic)
  • Dies: 15, 16, 17, 18 i 19 de març

Organitzat per la Falla Borrull Socors i per Distrito 808 (moviment d’oci-cultural per dinamitzar el barri d’Extramurs), el festival ofereix com el seu propi nom indica un autèntic Plan B. Artistes i continguts de qualitat, zona gastronòmica, barra a preus populars, accés gratuït i propostes per a tots els públics. Hip-hop, lindy hop, jazz, electrònica, rock, mestissatge, art, tallers, activitats infantils… Consulta al cartell tots els artistes confirmats.

 

 

 

Falles Populars de Benimaclet

El bar i Centre Social Terra organitza la programació de les Falles Populars del barri de Benimaclet. Les activitats s’han centrat enguany en el dia 10 i 16 de març. Demà serà una vesprada intensa dedicada als més menuts. A partir de les 20:00 hores hi haurà sessions de DJs, sopar popular, cercavila i tot donarà fi a les 00:30 amb la Cremà de la Falla. Totes les activitats es faran al carrer del Terra.

 

 

 

 

 

 

Falles Populars i Combatives

Les Falles Populars i Combatives és una proposta de festa autogestionada fruit del treball conjunt de diversos col·lectius de la ciutat de València. Al llarg dels anys ha anat consolidant-se com una alternativa a les falles oficials, on poder gaudir de la festa fallera, recuperant el carrer i la cultura lliure i popular. Vos deixem el cartell amb la programació per aquestes Falles 2018.

Falles Populars i Autogestionades del Cabanyal

Des del col·lectiu Espai Veïnal Cabanyal promouen un tot d’activitats per al demà dia 16. Des de l’esmorzar popular a les 10:30, tornejos de truc i Fallera Calavera, concerts i cercatasques. Tot finalitzarà les 21:00 amb la cremà de la Falla al solar del Clot.  

Revetles

No hi ha excusa per no eixir en Falles. A qualsevol cantó trobem les típiques revetles de les Falles, a continuació vos passem la ubicació i dia de les orquestres més conegudes.

Montecarlo

La Pato

La Tribu

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €