Paella Today, la gastrocomèdia mediterrània sobre poliamor

Aquest dies de festa podeu anar al cinema a veure una pel·lícula ambientada a la ciutat de València. Paella today, està considerada com la primera gastrocomèdia mediterrània. Suposa el debut a la gran pantalla de César Sabater, realitzador valencià amb experiència a la televisió i a la indústria dels videoclips. El film narra la història d’un triangle amorós amb el fil conductor d’un concurs de paelles. Com podeu imaginar la història desembocarà en un seguit d’embolics amb situacions hilarants. Ací mateix podeu veure el tràiler.

La pel·lícula la protagonitzen Pablo Rivero, Pau Gregori i Olga Alamán, l’actriu valenciana que ens va donar la seua llista de cançons preferides. També hi apareixen actors de la talla de Alberto Jo Lee, Lolita Flores, Brays Efe i Mamen García. A més, també fan el seu “cameo” personatges coneguts de la menuda i gran pantalla com David Amor, Chimo Bayo, Carmen Alcayde i Pablo Carbonell.

Sinopsi

Un concurs de paelles és el fil conductor i l’excusa per narrar les vides de dos amics valencians: Pep i Vicent. Vides que donaran un gir de 180º amb l’arribada de l’atractiva Lola, per la qual tots dos es sentiran atrets. A aquest triangle amorós s’uniran els particulars pares de Lola, un xinès expert en paelles, una mare pitonissa, un fill amb aspiracions d’influencer, i tota una galeria de pintorescs personatges.

Crítiques

Les crítiques donen una de freda i altra de calenta a la pel·lícula de Sabater. Alguns acusen al realitzador de clavar amb calçador tots els estereotips típics valencians. Altres la titllen de simpàtica i fresca, un film sense pretensions que funciona sense voler ser més del que és. A més, obri un debat candent en l’actualitat com és el poliamor.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €