Versionen al valencià la cançó d’Amaia i Alfred per a Eurovisió

El fenomen Operación Triunfo no deixa de crear aportacions musicals. Aquesta vegada el jove Guillem Lisarde ha traduït al valencià la cançó “Tu canción” d’Amaia i Alfred. Com el propi Guillem reconeix que no és cantant (excepte a la dutxa) ni músic, així que demana disculpes per avançat. Amb tots els respectes cap als músics s’ha llançat i ha publicat el següent vídeo.

La cançó va ser publicada el passat 12 de març però mitjans com el Levante i Tresdeu s’hem fet ressò ara. Les felicitacions al jove valencià i comentaris positius per xarxes socials no s’han fet esperar. De fet Guillem és un gran fan d’Operación Triunfo. Al seu canal de Youtube té originals vídeos titulats “Jurado Internacional”. Als vídeso analitza el programa amb una amiga brasilera i un amic xinés.

Amaia i Alfred

La cançó original de la versió que ha fet Guillem és “Tu canción”. Una cançó composta per Raúl Gómez i Sylvia Santoro, i interpretada a duo pels cantants enamorats Alfred García i Amaia Romero. Com ja apuntaven totes les quinieles, el tema va passar la primera fase de les votacions. Després de tornar a veure’ls amb bes inclòs, l’audiència la va convertir en la cançó d’Espanya per a Eurovisió 2018. La cançó ja ha aconseguit ser disc d’or per vendre més de 20.000 còpies tant digitals com físiques.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €