Tot sobre el gaming valencià amb 2 perfils de Twitter

Si eres valencià, ultrafan del gaming sols has d’entrar a Twitter i seguir aquests dos perfils: Gamers de Valencia i Elite Gaming Center. El primer perfil està gestionat per una comunitat de Gamers de València. A aquest interessant canal trobaràs notícies, tornejos, quedades i tot el que succeeix relacionat amb el Gaming a la capital del País Valencià.

Una cosa de les que més agraden a les comunitats gamers, són les nocturnes. A aquest perfil trobaràs totes la informació sobre les nocturnes que se celebren a València. Tornejos entre ciutats, premis en metàl·lic, descomptes i hores gratis, comunitat de Discord, streaming… Sense anar més lluny aquest mateix cap de setmana teniu dos nocturnes, una dissabte i altra diumenge. Podràs demostrar la teua habilitat als jocs més jugats del moment.

Elite gaming center

Elite Gaming Center és la primera franquícia de centres d’alt rendiment per a jugadors de videojocs. A la ciutat de València es troba al Carrer d’Emili Panach i Ramos Milo, al barri de Benimaclet. Al seu perfil de Twitter hi pots trobar tota la informació sobre aquest centre d’alt rendiment i les activitats que allí es porten a terme. Un lloc únic dedicat als videojocs competitius on els jugadors disposen d’ordinadors d’última generació i les millors instal·lacions per gaudir dels esports electrònics de manera professional.

Hi han zones d’entrenament on pots millorar les teues habilitats, organitzar esdeveniments i botiga on pots comprar tot tipus d’articles gamers. No dubtes en seguir-lo i fer-los una visitat si vols millorar i arribar a ser un dels millor en açò dels E-sports.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €