Notícies

Els retrats pop de la il·lustradora valenciana Carmen Gómez

Redacció | 8 maig 2018

La il·lustradora resident a Canet d’en Berenguer (Camp de Morvedre) Carmen Gómez té una mà especial per als retrats. Diuen d’ella que és capaç de conjugar intuïtivament a les seues obres el pop art i l’expressionisme. Fa retrats a artistes que li agraden per als quals empra oli i un estil més pop. Després també fa esbossos a llapis als quals els sol donar una pinzellada de color final.

Instagramer

Carmen Gómez

Autoretrat

Carmen compta amb un gran èxit a Instagram. Té més de 44 mil seguidors a la xarxa social i el que més valoren de les seues publicacions és que mostra el procés del seu art, quasi en la seua totalitat. Des del primer esbós, passant per les distintes fases fins veure el resultat final. Amb vídeos que publica ella mateixa, podem veure com plasma sobre el llenç l’art que té al seu cap.

Quasi tots els retrats que fa són de dones. Segons conta a una entrevista, assegura que no és una cosa premeditada. Però a la mateixa hora s’identifica perquè s’imagina que és un poc com elles. Ha estudiat Història de l’Art i encara no es dedica professionalment, el seu somni seria viure de la il·lustració.

Participa al projecte Vinyl Eye, que conjuga art, moda i música. Tant a la botiga física situada al Carrer Turia, 35 de València, com a la virtual, podeu adquirir peces de roba amb els dibuixos de Carmen.

Els retrats d’Amy Winehouse, Debbie Harry, PJ Harvey i també homes com Bob Dylan, David Bowie o Ian Curtis, centren els seus dissenys. No es podeu perdre l’art d’aquesta valenciana.

Carmen Gómez

, , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.