Fran d’Atupa ens parla de “Rols” amb Zoo i Akelarre

Hui s’ha estrenat “Rols”, una nova cançó de la mà de Fran Yera d’Atupa. Per aquest tema s’ha rodejat de molt bona companyia. Panxo de Zoo i el duet Akelarre acompanyen Fran a una tendra cançó que tracta sobre els rols de gènere. La lletra convida a qüestionar i desconstruir la identitat de gènere i la sexualitat dels nostres cosos. El tema ve acompanyat de videoclip que han preparat expressament per l’ocasió.

Videoclip

Al vídeo veiem les fotos en negatiu que posen cara a les veus que canten a “Rols”. Aquestes fotos, apareixen abans de ser revelades, el que evoca una al·legoria al procés de socialització que rebem a la infantesa. Amb aquesta al·legoria pretenen fer veure com aquest procés configura les persones que serem al futur.

La cançó és un rap pausat quasi melòdic per part de Fran i les Akelarre. Sense una paraula més altra que alta, sense beats estridents. Panxo s’encarrega de la tornada, també amb tota la calma del món. Hi sonen vents, percussió i cors femenins. Ha estat produït per Gio (Heavy Roots), Borja Penalba i el propi Fran Yera. Els vents són obra de Manu Pardo, col·laborador habitual d’Atupa i altres grups.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €