Ara Malikian i el seu prodigiós violí arriben a València

Aquest cap de setmana tens dos oportunitats úniques per veure l’espectacle d’Ara Malikian. El virtuós violinista libanés d’ascendència armènia arriba a València amb El Corral de comèdies portàtil. Actuarà demà dissabte i diumenge la costat del mar, concretament a l’Auditori Marina Nord, ubicat a la Marina de València. L’espectacle s’enquadra dins de la segona etapa de La Increïble Gira Mundial de Violí, la qual ha rodat per tot el món. El músic establert a Madrid, ha visitat Rússia, Mèxic, Hongria, Bulgària, el Marroc i Portugal entre mols altres països. Vos deixem una xicoteta mostra del seu art.

Espectacles a València

Per l’espectacle de demà dia 2 les entrades anticipades ja estan esgotades. Encara que, a partir de les 20:00 hores, obriran les taquilles amb un número limitat localitats. Per al dia 3 encara en podeu trobar entrades a la pàgina web del propi artista i també a la taquilla a partir de les 20:00 hores. L’apertura de portes serà a les 20:30 i el concert a les 22:00.

No serà un espectacle merament musical, ja que comptarà amb sorpreses que els espectadors aniran descobrint al llarg del xou. El seu repertori va de la música clàssica als ritmes balcànics, passant pel rock i el vals. Malikian es fa servir d’una banda d’acompanyament amb bateria, guitarra, viola, violoncel, contrabaix i percussions. Cal recordar que el concert està inclòs al cicle Els concerts de la Marina ubicats a la dàrsena de la Marina de València. Un important espai revitalitzat i que s’està convertint en referent musical de la ciutat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €