Senior passa una bona estona al ‘Preguntes Freqüents’ de TV3

Senior o “el ianqui valencià” tal i com l’han batejat al propi títol de capçalera del vídeo, va estar el passat dissabte a TV3. Concretament al Preguntes Freqüents, el programa polític conduït per Laura Rosel. Miquel Àngel Landete va actuar en directe i va interpretar dos cançons en solitari i en format acústic. Les cançons van ser “El poder de voler” i “La gran esperança roja”. Prem sobre la imatge per veure l’actuació i l’entrevista íntegres.

Preguntes Freqüents

Entrevista

Entre les dos cançons, la presentadora fa una interessant entrevista a Senior. És interessant des del nostre punt de vista, veure la imatge que té la televisió pública catalana d’un artista valencià. La Rosel porta l’entrevista sobre diversos camps. Comencen parlant sobre la censura. Si alguna vegada Senior ha tingut problemes amb les lletres i sobre l’exili de Valtònyc. També del gènere de “música ianqui” i de Tom Waits. Sorprenentment la presentadora pregunta si cantar en valencià al País Valencià és anar contracorrent. Després repassen l’actuació de Senior al Teatre Principal i parlen sobre el que suposa que sone pop i rock als teatres. Finalment  Senior ha de remuntar-se per explicar perquè va escollir eixe nom artístic.

Esperem que la nova À Punt prenga nota i aposte també per portar artistes i convidats musicals als seus programes en directe. Una excusa ideal per poder parlar de música i tindre música en directe a la televisió.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €